Πάρις Λι: «Πάμε μέρα με τη μέρα - Είμαστε στο σωστό δρόμο»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για τη EuroLeague παραχώρησε ο Πάρις Λι.

Στη σωστή κατεύθυνση πιστεύει πως βαδίζει ο Παναθηναϊκός, ο Πάρις Λι.

Ο βραχύσωμος γκαρντ, με αφορμή της αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, μίλησε για την προσθήκη Μπέικον, την επιστροφή Ουόλτερς, ενώ τόνισε την ανάγκη να κεφαλαιοποιηθεί η νίκη και η εμφάνιση των «πρασίνων» κόντρα στη Μπασκόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Πρέπει να το πάμε μέρα με τη μέρα. Νομίζω ότι κάναμε μία καλή προετοιμασία. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί».

Για τη σημασία της νίκης με Μπασκόνια: «Θα κάνουμε το παιχνίδι μας σίγουρα. Δείξαμε το τί μπορούμε να κάνουμε την περασμένη εβδομάδα... Ότι μπορούμε να αμυνθούμε και να σκοράρουμε! Θα πρέπει να "χτίσουμε" σε αυτό που κάναμε την περασμένη εβδομάδα και να συνεχίσουμε να ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή μας μαθαίνοντας ο ένας τον άλλον και να παίζουμε καλύτερα».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Νιώθω ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Με την προσθήκη του Ντουέιν (Μπέικον), ο Νέιτ (Γουόλτερς) που επιστρέφει και όλα αυτά... Αυτοί οι δύο είναι πολύ σημαντικά κομμάτια για αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Ο Ουόλτερς οργανώνει την κατάσταση, ο Μπέικον είναι εκεί για να σκοράρει. Οπότε έχουμε σωστή κατεύθυνση σίγουρα!».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα