Μαχμούτογλου: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό - Δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία»

Δηλώσεις μα αφορμή την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη EuroLeague παραχώρησε ο Μελίχ Μαχμούτογλου

H Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Παρασκευή 18/11 τον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο «Ulker Sports Hall» και ο Μελίχ Μαχμούτογλου παραχώρησε δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Τουρκίας αναφέρθηκε στην ποιότητα του Παναθηναϊκού, την ανεβασμένη ψυχολογία του από τη νίκη με τη Μπασκόνια, ενώ τόνισε πως η βαθμολογία στην παρούσα φάση δεν παίζει κανένα ρόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Περάσαμε μία διαφορετική διαδικασία κατά τη διάρκεια της διακοπής για τα παράθυρα. Τώρα είμαστε πάλι μαζί και επικεντρωνόμαστε στην Ευρωλίγκα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει ποιότητα και δεν έχει σχέση με τη θέση του στη βαθμολογία.

Έχουν πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Πήραν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Μπασκόνια. Τους σεβόμαστε. Ωστόσο ο στόχος μας είναι να πάρουμε άλλη μία νίκη πριν τα ταξίδια μας στη διπλή εβδομάδα. Γνωρίζουμε ότι οι φίλοι μας θα μας στηρίξουν και θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα