Μπερτομέου: «Τότε θα αποβληθεί ο Γιαννακόπουλος»

O Τζόρντι Μπερτομέου προειδοποιεί τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, τονίζοντας ότι η EuroLeague έχει απλώς «παγώσει» τις ποινές του για την συμπεριφορά του την περασμένη σεζόν. 

Η σχέση των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Τζόρντι Μπερτομέου μπορεί να αποκαταστάθηκε, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο τουρνουά που διοργανώθηκε εις μνήμην του Παύλου Γιαννακόπουλου, ωστόσο ο εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague επιβεβαίωσε στην ισπανική ιστοσελίδα sport.es ότι η EuroLeague έχει απλώς «παγώσει» τις ποινές που είχε επιβάλει στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού. Ο Μπερτομέου μάλιστα προειδοποιεί εμμέσως τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ ότι σε περίπτωση που επαναληφθούν ενέργειες ανάλογες με τις περσινές από πλευράς του, θα αποβληθεί πάραυτα.

«Τις προηγούμενες ημέρες έλεγα στην Ελλάδα πως το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Την προηγούμενη σεζόν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έκανε ανεπίτρεπτα πράγματα, για τα οποία του επιβλήθηκαν οι μεγαλύτερες κυρώσεις. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και εκείνος απολογήθηκε δημοσίως, αποδεχόμενος ότι έκανε λάθος. Αυτό ανοίγει την πόρτα για να αναστείλουμε τις κυρώσεις, όχι να τις συγχωρήσουμε. Και θα αποβληθεί την ίδια στιγμή, αν κάνει πάλι κάτι ανάλογο», τόνισε ο Μπερτομέου, σε ερώτηση για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα