Λαπόρτα: «Απέχουμε πολύ οικονομικά με τον Μίροτιτς»

Ο Zoάν Λαπόρτα δήλωσε πως υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τον Νίκολα Μίροτιτς. 

Η Μπαρτσελόνα θέλει να λύσει τη συνεργασία της με τον Νίκολα Μίροτιτς, ωστόσο ο Μαυροβούνιος ζητά όλο το ποσό του συμβολαίου του που ανέρχεται στα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τον Ζοάν Λαπόρτα, οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει ακόμα τη χρυσή τομή για να λύσουν το συμβόλαιό τους, κάτι που αυτομάτως καθυστερεί και τις διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον παίκτη.

Ο Μίροτιτς πρέπει πρώτα να ελευθερωθεί από την ομάδα της Βαρκελώνης και μετά θα έχει την ευκαιρία να υπογράψει στην ομάδα που επιθυμεί. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε παράλληλα πως ο σύλλογος πιστεύει ότι θα μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και με μικρότερο μπάτζετ.

Αρχικά είπε: «Πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική και χωρίς να έχει μπάτζετ 40 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή απέχουμε πολύ οικονομικά με τον Μίροτιτς, αλλά θα δούμε πώς θα λύσουμε το θέμα».

Για την απομάκρυνση του Γιασικεβίτσιους από τον πάγκο υποστήριξε: «Ο Σάρας ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ευρώπη. Όταν ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις, καταλάβαμε ότι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε μαζί».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα