Η δήλωση του Τζέιμς για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του

Ο Αμερικανός γκαρντ της Αρμάνι μίλησε για όσα έγιναν στο φινάλε της αναμέτρησης στο ΣΕΦ και εξέφρασε τον σεβασμό του για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Μάικ Τζέιμς στην τελευταία φάση του αγώνα κι ενώ όλα είχαν κριθεί επέλεξε να σουτάρει για τρεις και μάλιστα να ευστοχήσει για να διαμορφώσει το τελικός 75-99. Μετά το σουτ του Αμερικανού γκαρντ προκλήθηκε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Ο Τζέιμς μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε πως δεν πανηγύρισε το καλάθι που σημείωσε, αλλά φώναξε διότι όπως είπε του έγινε φάουλ.

«Δεν ξέρω τι έγινε με τον Μάντζαρη. Δεν απευθυνόμουν στον κόσμο, ούτε πανηγύρισα το καλάθι στο τέλος! Απλά φώναξα ότι μου έγινε φάουλ! Εγώ έτσι παίζω, θέλω να βάζω όλα τα σουτ, ανεξάρτητα αν ο χρόνος τελείωνε και έμπαινε ή δεν έμπαινε το καλάθι, δεν είχε σημασία!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάικ Τζέιμς.

Στη συνέχεια ο Αμερικανός άσος της Αρμάνι Μιλάνο τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησης του στο twitter τονίζοντας πως σέβεται τον κόσμο του Ολυμπιακού.

«Εντάξει, έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του. Στην τελευταία φάση ένιωσα πως μου έγινε φάουλ και φώναξα γι' αυτό. Μετά κατάλαβα πως το παιχνίδι τελείωσε και δεν είχε σημασία. Είμαι ανταγωνιστικός και πάντα ανταγωνίζομαι, αλλά ποτέ δεν ήθελα να δείξω ότι είμαι ανώτερος από κανέναν», είπε χαρακτηριστικά ο Μάικ Τζέιμς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα