Φαλ: «Το λάθος ήταν ότι δεν κερδίσαμε νωρίς το ματς»

Δηλώσεις μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπασκόνια στο ΣΕΦ παραχώρησε ο Μουστάφα Φαλ.

Ο Ολυμπιακός έχασε με 74-75 από την Μπασκόνια στο ΣΕΦ για την 6η αγωνιστική της EuroLeague χάρη σε καλάθι του ΜακΙντάιρ στο τέλος, με τον Μουστάφα Φαλ να αναλύει τις αιτίες της ήττας σε δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού τόνισε ότι το... κακό ξεκίνησε στη δεύτερη περίοδο, ενώ υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να έχουν «καθαρίσει» από πιο νωρίς το ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Το κακό και η δυσκολία της βραδιάς ξεκίνησε από το δεύτερο δεκάλεπτο, όπου σταματήσαμε να παίζουμε. Βρήκαν ρυθμό και πολλά ελεύθερα σουτ και πήραν διαφορά 11 πόντων, η οποία ήταν πάρα πολύ μεγάλη και δεν έπρεπε να συμβεί».

Για την τελευταία επίθεση: «Είχαμε 0.7 δευτερόλεπτα, δεν είχαμε πολύ χρόνο, πάλευα για να πάρω μια καλή θέση, επομένως δεν μπορούσαν να γίνουν πάρα πολλά πράγματα. Έκανα ένα τιπ στην μπάλα, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να μπει».

Για το σουτ που έκρινε το παιχνίδι: «Ήταν ένα καλό σουτ, κατάφερε να το βάλει, δεν μπορώ να πω ότι κάναμε κάτι λάθος στην τελευταία άμυνα. Το λάθος ήταν ότι δεν κερδίσαμε το παιχνίδι πιο νωρίς και επιτρέψαμε να πάει στην τελευταία φάση».

Για το αν είναι κουρασμένος: «Είμαι οκ, θα ήμουν πολύ καλύτερα αν είχαμε κερδίσει».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα