Η «κόκκινη αγέλη» μαζεύεται ξανά...

Υγεία, χαμόγελα και μπάσκετ από τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα στο κατάμεστο για ακόμη μια φορά Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η κόκκινη αγέλη μαζεύεται ξανά και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στο παρκέ. Τρίτη διαδοχική νίκη για τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον πλέον πειστικό τρόπο. Απέναντι στην σκληροτράχηλη Ζαλγκίρις που μπορεί στους «ειδικούς» να μην γεμίζει αλλά είναι ικανή να σε πληγώσει, η ομάδα του Πειραιά δεν έδωσε δικαιώματα μετά το ξέσπασμά της στο φινάλε της δεύτερης περιόδου.

Κεφάλι και τέρμα για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πήραν διψήφια διαφορά πόντων και την κράτησαν με σχετική ευκολία. Άμυνα εξαιρετική, κυκλοφορία της μπάλας και εκτέλεση από την περιφέρεια.

Το μυαλό των «ερυθρόλευκων» δεν χάλασε ακόμη κι όταν είχαν 1/8 τρίποντα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Είχαν πλάνο, μυαλό και… χτύπησαν τη Ζαλγκίρις στις αδυναμίες της. Ο Φαλ σε ρόλο φορ «έσπαγε» μπάλες και από εκεί και πέρα ανέλαβαν δράση οι σεσημασμένοι Κάνααν, Πίτερς ενώ από την περιφέρεια έκανε το βράδυ της Παρασκευής μεγάλο ματς και ο Ουόκαπ.

Το πιο σημαντικό βέβαια για τον κόουτς Μπαρτζώκα είναι πως γυρίζει πίσω στον πάγκο και βλέπει λύσεις. Ο Μιλουτίνοβ επέστρεψε και έδωσε ανάσες στον φοβερό και τρομερό Φαλ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει τραβήξει μόνος του το κουπί στη ρακέτα ενώ το ίδιο είχε συμβεί και με τον Σέρβο στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν ο Γάλλος δεν ήταν έτοιμος.

Ο Λούντζης πήρε λεπτά συμμετοχής και ο Ουόκαπ δεν «έσκασε». Έτσι είχε το καθαρό μυαλό καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για να οργανώσει άψογα το παιχνίδι των Πειραιωτών. Ο Πίτερς τον τελευταίο καιρό δεν είναι μόνος, αφού ο Σίκμα έρχεται από τον πάγκο και δίνει ανάσες ενώ ήδη περιμένουν τη σειρά τους οι ΜακΚίσικ, ΜήτρουΛονγκ ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει και η απουσία του Γκος.

Η αγέλη λοιπόν μαζεύεται ξανά και μαζί το χαμόγελο στα πρόσωπα των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα