Τρίτωσε το κακό με τους Ισπανούς

Αυτή τη στιγμή οι ισπανικές ομάδες δείχνουν να μην ταιριάζουν στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πέρσι ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν κερδίζοντας τρία ματς, μάλιστα, μέσα στην Ισπανία απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια. Αυτές οι τρεις ομάδες είναι που φέτος τον έχουν… πληγώσει μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αποδεικνύοντας πως αυτήν τη στιγμή οι Ισπανοί δεν του ταιριάζουν. Μικρό το κακό, γιατί εκείνο που μετράει είναι ο Ολυμπιακός να είναι καλά όταν πρέπει και εκεί που πρέπει, και όταν φυσικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει το ρόστερ που θέλει στη διάθεσή του.

Μόνο όταν μπουν στο παρκέ και οι Μήτρου-Λονγκ, Γκος, Πετρούσεφ και πάρουν παιχνίδια θα δούμε πού μπορεί να φτάσει ο φετινός Ολυμπιακός. Για την ώρα, παιχνίδια όπως το χθεσινό απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, με τα τεράστια κορμιά και τους εξαιρετικούς παίκτες που διαθέτει, ο Ολυμπιακός πάει να τα κερδίσει με την άμυνά του και την παλικαριά του.

Μεγάλη προσπάθεια από όλους χθες βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά όταν έχεις απέναντί σου αυτήν τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να είναι αρκετές η προσπάθεια, η παλικαριά και η αυτοθυσία. Θέλεις και την ουσία που είναι να βάλεις την μπάλα στο καλάθι. Οι «ερυθρόλευκοι» σπατάλησαν δυνάμεις στα μετόπισθεν για να περιορίσουν την εξαιρετική Ρεάλ Μαδρίτης και μέχρι σε ένα σημείο τα κατάφεραν.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης όμως δεν έχουν μόνο τον Ταβάρες αλλά διαθέτουν παίκτες με επιθετικό ταλέντο, όπως είναι οι Μούσα, Χεζόνια και φυσικά έναν από τους καλύτερους, για να μην πούμε τον καλύτερο, γκαρντ της διοργάνωσης αυτήν τη στιγμή, τον Καμπάτσο.

Αυτοί κράτησαν τη Ρεάλ όταν οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό τους έδειχναν… αθάνατοι και έτοιμοι να πάρουν το ματς, αλλά ξανά στο τελευταίο πεντάλεπτο, όπως και με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, δεν είχαν τις λύσεις και το καθαρό μυαλό λόγω της κούρασης για να κάνουν το κάτι παραπάνω επιθετικά, να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να… πατήσουν πάνω σε αυτό. Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και εκεί που έπρεπε έβγαλε την ποιότητά της, είχε τις λύσεις και έφτασε στη νίκη.

ΥΓ.: Ο Ολυμπιακός χθες είχε ένα τρίποντο του Ουόκαπ στο τελευταίο πεντάλεπτο. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ξανά στο ΣΕΦ, είχε τέσσερις πόντους (2 Ουόκαπ, 2 Πίτερς) στα τελευταία πέντε λεπτά…


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα