Ούτε τα λέι απ

Ο Ολυμπιακός που πέρσι είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των Ισπανών, φέτος έχει χάσει όλα τα παιχνίδια (εντός και εκτός) που έχει δώσει κόντρα σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και Βαλένθια.

Αποκαρδιωτική εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια και ήττα που δεν έπρεπε να έρθει απέναντι σε μια ομάδα που έχει κερδίσει και στο ΣΕΦ.

Το θέμα για τον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο πως προβληματίζει με τις εμφανίσεις, αλλά οι αγωνιστικές περνούν και τα πράγματα στη βαθμολογία μπλέκουν επικίνδυνα.

Δεν ξέρουμε εάν είναι σοφό να κοιτάει κανείς τη βαθμολογία προς τα πάνω ή προς τα κάτω, αφού φέτος η EuroLeague είναι πάρα πολύ δύσκολη και εάν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει άμεσα να μπει στον δρόμο των επιτυχιών και να πατήσει πάνω σε διαδοχικές νίκες θα έχει ζητήματα στη συνέχεια.

Μέσα σε λίγους μήνες, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Ισπανών, έχει χάσει όλα τα ματς που έχει δώσει απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και Βαλένθια.

0-6 είναι το φετινό ρεκόρ απέναντι στους Ισπανούς και ο Ολυμπιακός έχει να παίξει εκτός έδρας με Ρεάλ και Βαλένθια. Για το ματς οι περισσότεροι θα σταθούν ενδεχομένως στα 17 λάθη που έκανε η ομάδα, απέναντι σε μια Μπασκόνια που δεν πίεσε και ιδιαίτερα.

Εμείς θα σταθούμε στην επίθεση και όχι στα τρίποντα ή στα δίποντα. Δεν γίνεται να παίζεις με την Μπασκόνια έναν αγώνα που ξέρεις πόσο σημαντικός είναι για τη βαθμολογία και να μην μπορείς να σκοράρεις ούτε με λέι απ.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο όπου έπαιξε καλή άμυνα να πάρει μια καλή διαφορά, αλλά είχε διαδοχικά χαμένα λέι απ, βολές στο σίδερο. Ε, όταν ξεκίνησε ο Χάουαρντ και ο Μονέκε να σκοράρουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, δεν μπορείς να ζητάς να κερδίσεις την Μπασκόνια. Είτε παίζεις στην Ισπανία, είτε στο ΣΕΦ.

ΥΓ Ο Μπαρτζώκας είναι προπονητής και ξέρει καλύτερα από εμάς, αλλά ενδεχομένως να μπορούσε να παίξει λίγο παραπάνω ο Πετρούσεφ ή να βλέπαμε στο ματς και τον Μήτρου - Λονγκ. Ειδικά σε μια βραδιά όπου οι άλλοι γκαρντ του Ολυμπιακού - με εξαίρεση βέβαια τον Κάνααν - δεν ήταν καλά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα