Το θέμα είναι να μπει στα πλέι οφ, μετά όλα γίνονται

Υγεία και νίκες για να μπει στα πλέι οφ θέλει ο Ολυμπιακός και από εκεί και πέρα όλα γίνονται.

Βλέποντας τον λαβωμένο Ολυμπιακό να παλεύει μέχρι τέλους στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τις τεράστιες απουσίες και τη διαφορά που είχε φτάσει τους 24 πόντους, ένα είναι βέβαιο.

Κανένας προπονητής σε όλη την Ευρώπη δεν θέλει να πετύχει τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα στα πλέι οφ.

Για αυτό λέμε πως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τα προβλήματα τραυματισμών και τις υποχρεωτικές αλλαγές, εκείνο που έχει σημασία για την ομάδα του Πειραιά είναι να κερδίζει τα παιχνίδια που πρέπει για να πάρει μια θέση στα πλέι οφ. Μετά, όπως αποδείχθηκε και το βράδυ της Πέμπτης (25/1) στη Μαδρίτη όλα γίνονται.

Νίκες με μισό πόντο θέλει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, υγεία φυσικά, υπομονή και θεωρούμε πως οι «ερυθρόλευκοι» όταν θα έρθει η στιγμή θα μπορέσουν να πάρουν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Αρκεί να καταφέρει κάποια στιγμή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ο Μπαρτζώκας.

Το σίγουρο είναι πως σε δυο σερί απαιτητικά εκτός έδρας παιχνίδια (στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ), οι Πειραιώτες αν και είχαν πολλά αγωνιστικά προβλήματα και βρέθηκαν να κυνηγάνε στο σκορ, όχι μόνο δεν τα παράτησαν αλλά επέστρεψαν και διεκδίκησαν τη νίκη.

ΥΓ Κόπηκαν απότομα τα γελάκια στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκίνησε το γνωστό…πρέσινγκ στους διαιτητές όταν ο Ολυμπιακός επέστρεψε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα