Μπαρτζώκας: «Κερδίσαμε με περίπου 20 πόντους σε μια δύσκολη έδρα»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη flash intervew της EuroLeague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις.

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις με 76-95, έκανε ειδική αναφορά στους ΜακΚίσικ, Ουόκαπ και Φαλ ενώ τόνισε πόσο σημαντικός είναι για τη λειτουργία του Ολυμπιακού ο Ράιτ.

Παράλληλα τόνισε ότι ο τρόπος που ήρθε η νίκη και η διαφορά του σκορ, δείχνουν... κάτι για την ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταφέραμε και κοντρολάραμε το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς χάσαμε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ. Πήραν επτά στο σύνολο δεύτερες ευκαιρίες, μέχρι να καταφέρουμε να το καλύψουμε αυτό. Η άμυνά μας ήταν σκληρή για 40 λεπτά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς αυτό.

Ο ΜακΚίσικ μας βοήθησε πολύ, επιστρέφοντας μετά από καιρό. Ο Ουόκαπ ήταν εξαιρετικός, όπως κι ο Φαλ. Όλοι βοήθησαν για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και βαθύ ρόστερ. Είχαμε 3-4 παίκτες εκτός απόψε. Ο Μόουζες Ράιτ είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ήρθαμε εδώ σε μία τόσο δύσκολη έδρα και κερδίσαμε με περίπου 20 πόντους διαφορά. Αυτό κάτι δείχνει για την ομάδα μας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα