Τζέιμς: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Σπανούλη»

Ο Μάικ Τζέιμς αναφέρθηκε στο ρεκόρ που έσπασε προσπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη στην πρώτη θέση των καλύτερων σκόρερ της EuroLeague.

Ραντεβού με την Ιστορία είχε ο Μάικ Τζέιμς στο παιχνίδι της Μονακό με τον Ερυθρό Αστέρα για την 28 αγωνιστική της Euroleague.

Ο άσος των Μονεγάσκων πέτυχε τον δωδέκατο πόντο που χρειαζόταν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και έγινε πλέον ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της διοργάνωσης, αφήνοντας πίσω του τον θρυλικό Βασίλη Σπανούλη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αμερικανός αναφέρθηκε στο ρεκόρ που έσπασε, αλλά και στον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο όπως είπε θαυμάζει.

Για τον Βασίλη Σπανούλη, που πλέον ξεπέρασε, είπε: «Μακάρι να κερδίσω και τη EuroLeague μαζί με τον τίτλο του σκόρερ. Μίλησα με τον Σπανούλη, νομίζω είχε ένα ματς (εννοεί του Περιστερίου κόντρα στην Καρσίγιακα). Eίμαι μεγάλος φαν του Σπανούλη, όπως και εκείνος είναι φαν μου».

Όσο για το αν περίμενε πως θα γίνει πρώτος σκόρερ, απάντησε: «Ο Κρις Σίνγκλετον μού το είπε πριν 1-2 χρόνια πως πλησιάζω. Μου έλεγε 'θα σπάσεις το ρεκόρ". Μου το έδειξε και είπε "δεν είμαι τόσο μακριά". Το καλοκαίρι μιλούσα με τους φίλους μου και έλεγα πως είμαι πραγματικά κοντά και πως ίσως να το σπάσω φέτος. Είναι τρελό και μόνο που το σκέφτομαι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα