Ολυμπιακός: Μονακό και Ρεάλ ήθελαν τον Φαλ

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Μουσταφά Φαλ και πρόλαβε τις Μονακό και Ρεάλ που ήταν έτοιμες να τον διεκδικήσουν. 

Ο Ολυμπιακός επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Μουσταφά Φαλ και τον «έδεσε» στο μεγάλο λιμάνι έως και το 2027. Ο Γάλλος σέντερ θα συμπληρώσει τότε μία εξαετία στον Πειραιά και θα γίνει ένας από τους μακροβιότερους ξένους στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός με αυτόν τον τρόπο επιβράβευσε τον θηριώδη ψηλό για την προσφορά του στην ομάδα, τον αντάμειψε για την αγωνιστική του πρόοδο και του έδειξε έμπρακτα πως πιστεύει, αλλά και στηρίζεται σε εκείνον. Με αυτόν τον τρόπο, οι Πειραιώτες ασφαλίζουν στο ρόστερ τον βασικό κορμό της ομάδας, αλλά παράλληλα τονώνουν και το ηθικό του παίκτη, βλέποντας και ο ίδιος πως οι κόποι του επιβραβεύονται.

Oι Αγγελόπουλοι, όμως, πέρα από όλα αυτά, πρόλαβαν και τους υποψήφιους μνηστήρες. Να τονίσουμε πως ναι μεν ο Μουσταφά Φαλ είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως και το 2025, αλλά φέτος το καλοκαίρι υπήρχε ένας όρος στο συμβόλαιό του. Υπήρχε ένα μπάι-άουτ ύψους 500.000 ευρώ. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν ερχόταν κάποιος σύλλογος και έδινε αυτό το ποσό στους «ερυθρόλευκους», τότε ο Γάλλος διεθνής θα μπορούσε να αποχωρήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως για τον Μουσταφά Φαλ είχαν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Μονακό, η οποία θέλει να ενισχύσει το γαλλικό στοιχείο στο ρόστερ της, αλλά και να ενισχύσει την φροντ-λάιν της, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης. Βλέπετε, ο Έντι Ταβάρες έχει απαντήσει αρνητικά σε προτάσεις περί ανανέωσης (μένει ελεύθερος το καλοκαίρι) και οι Ισπανοί εξέτασαν το σενάριο να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του παίκτη του Ολυμπιακού.

Όλα αυτά, όμως, δεν χρειάζεται να απασχολούν πλέον τους Πειραιώτες. «Έδεσαν» τον Μουσταφά Φαλ στον Ολυμπιακό έως και το 2027 και θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για τα επόμενα χρόνια. Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς ο Γάλλος διεθνής είναι ένα σημαντικό κομμάτι στον τρόπο λειτουργίας των «ερυθρολεύκων», με τον παίκτη να συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα