Ολυμπιακός: Με Μωυσή στη ...γη της Επαγγελίας!

Με φοβερό Μόουζες Ράιτ ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη που ήθελε και ετοιμάζεται για τα πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε ξανά στο Βελιγράδι και μετά την Παρτιζάν, κέρδισε και τον Ερυθρό Αστέρα με 89-86! Σε ένα παιχνίδι με διαφορετική τροπή αυτήν τη φορά, οι Πειραιώτες έδειξαν χαρακτήρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μόνο αδιάφορος δεν παρουσιάστηκε. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη μια νίκη που ήθελαν και εξασφάλισαν την παρουσία τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας για άλλη μια χρονιά. Πλέον περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να δουν αν έχουν τύχη και για τετράδα, που χαρίζει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη Stark Arena ο Μόουζες Ράιτ! Ο Αμερικανός τα έκανε όλα στο κρίσιμο σημείο, καλάθια, ριμπάουντ, βολές και ένα απίστευτο τρίποντο που έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά! Έκλεψε έτσι τη δόξα από τον πρώην της ομάδας, Μπολομπόι που λες και είχε βαλθεί να κερδίσει μόνος του τον Ολυμπιακό.

Και σ’ αυτό το παιχνίδι κατέφυγε σε διάφορα τρικ ο Γιώργος Μπαρτζώκας και του βγήκε πάλι το χαμηλό σχήμα στο τέλος. Ο Ολυμπιακός πήρε την κατάσταση στα χέρια του με πεντάδα τους Γκος, Ουόκαπ, Μήτρου-Λονγκ, Παπανικολάου και Ράιτ.

Ο Πίτερς έμεινε πάλι στα ρηχά, αλλά πλέον ο Ολυμπιακός δείχνει πως μπορεί να κερδίζει, ακόμη και σε μια μέτρια βραδιά του Αμερικανού. Πράγμα σημαντικό που δείχνει πως δεν είναι ομάδα του ενός ο Ολυμπιακός και μπορεί να στηρίζεται σε όλους του τους παίκτες. Όπως ήταν ο Μήτρου-Λονγκ που η βοήθειά του ήταν υπερπολύτιμη.

Οι Πειραιώτες πλέον έχουν μπροστά τους το σπουδαίο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, την άλλη Παρασκευή στο ΣΕΦ. Θέλουν την τετράδα, αλλά ακόμη κι αν δεν έρθει, στον Ολυμπιακό έχουν πίστη στους εαυτούς τους και θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ, έστω και με μειονέκτημα. Τα δύσκολα αρέσουν σ’ αυτήν την ομάδα!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα