Σφαιρόπουλος: «Μακάρι να συνεχίσει ο Μίλος»

Τι είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το ματς του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τον Ολυμπιακό, δήλωσε:

«Είδαμε ένα πραγματικό ντέρμπι. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα. Βελτιώσαμε τον ρυθμό μας και στην επίθεση και στην άμυνα. Δώσαμε το μάξιμουμ και δεν έχω παράπονο. Οι λεπτομέρειες αποφάσισαν. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος στα υπόλοιπα παιχνίδια σε Αδριατική Λίγκα και Ευρωλίγκα. Ο σύλλογος γιόρταζε τα 50 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού, του Κυπελλούχων το 1974. Αυτό πρέπει να περάσει στις επόμενες γενιές».

Για το αν ήταν σωστό που πήρε την τελευταία προσπάθεια ο Γκιεντράιτις: «Η πρώτη επιλογή ήταν ο Νέντοβιτς, αλλά όλη η άμυνα επικεντρώθηκε σε αυτόν. Βρήκαμε τον Γκιεντράιτις, ο οποίος είναι επίσης καλός σουτέρ».

Τι είναι αυτό που έλειψε φέτος; «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση τώρα. Θα πάρετε την απάντηση στο τέλος της σεζόν».

Θα συνεχίσει ο Τεόντοσιτς να παίζει στον Αστέρα την επόμενη σεζόν;

«Ο Μίλος είναι ένας παίκτης με τον οποίο έχω συνδεθεί πολλά χρόνια. Έφτασε στον Ολυμπιακό σε ηλικία 19 ετών όταν ήμουν βοηθός προπονητή. Ήμασταν σε συνεχή επαφή. Δουλέψαμε ξανά μαζί στην ΤΣΣΚΑ το 11-12. Ο Μίλος είναι ένας θρύλος ως παίκτης και θα ήθελα να είναι ξανά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα