Κάτας: «Ανυπομονούμε για το ΟΑΚΑ - Δεν θα είναι εύκολα»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό παραχώρησε για τη Μακάμπι ο Οντέτ Κάτας.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι για την πρώτη αναμέτρηση της σειράς των play-off της EuroLeague την Τρίτη (23/4, 20:30) με τον Οντέτ Κάτας να δηλώνει ότι ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στο ΟΑΚΑ, αντιλαμβάνεται όμως ότι η κατάσταση δε θα είναι εύκολη για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Θα είναι μια τρελή ατμόσφαιρα και είναι πρόκληση για μας. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά, υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία, αλλά είναι τα playoffs και είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε. Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε.

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε για τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός. Είναι απλός, αλλά έχει πολλή ποιότητα. Θα πρέπει να έχουμε υπόψη τι μπορεί να κάνει κάθε παίκτης και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να είμαστε πιο επιθετικοί. Δεν θα είναι εύκολα με την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ, αλλά ανυπομονούμε και το ίδιο και οι παίκτες», τόνισε ο Ισραηλινός τεχνικός.

Σίγουρα και οι δύο ομάδες θα κάνουν κάποιες τακτικές προσαρμογές και θα προσθέσουν κάποια πράγματα, αλλά οι ομάδες που έφτασαν ως εδώ, σε αυτό το επίπεδο, κάνουν καλά πολλά πράγματα και δεν χρειάζεται να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού τους»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα