Σχορτσιανίτης: «Θέλω η Μακάμπι να κερδίσει παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και να πάρει τη σειρά»

Την προτίμηση του για το ζευγάρι Παναθηναϊκός-Μακάμπι έδειξε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Δηλώσεις σε μέσο του Ισραήλ παραχώρησε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης με αφορμή τη μονομαχία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι για τα play-off της EuroLeague.

Ο παλαίμαχος άσος της Μακάμπι αλλά και του Παναθηναϊκού που ανδρώθηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού, τόνισε ότι αντικειμενικά βλέπει Παναθηναϊκό, όμως αυτό που πραγματικά θέλει όπως τόνισε είναι περάσει η Μακάμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα match up που θα κρίνουν τη σειρά: «Η Μακάμπι έχει τον Μπόλντγουιν, τον Μπράουν και τον Μπλατ στην περιφέρεια, αλλά έχουν δύσκολο έργο να σταματήσουν τον Σλούκα, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τον εμπιστεύεται πολύ η ομάδα του. Επίσης ο Μήτογλου και ο Χουάντσο παίζουν πολύ καλά στο ‘4’. Και φυσικά υπάρχει ο Ναν που είναι ένας φοβερός σκόρερ. Η Μακάμπι θα πρέπει να δώσει το 100% και στα πέντε ματς».

Για τη μονομαχία Ναν-Μπόλντγουιν και τη διαμάχη τους στα social media: «Είναι και οι δύο μεγάλοι σκόρερ. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω. Εγώ όταν έπαιζα δεν πολυμιλούσα πριν τους αγώνες».

Για το γεγονός ότι η Μακάμπι δεν έχει έδρα: «Είναι λυπηρό, γιατί η Μακάμπι χρειάζεται τον κόσμο της».

Για την πρόβλεψή του για τη σειρά: «Αν μιλήσω αντικειμενικά και όπως το σκέφτομαι, ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί γιατί έχει την έδρα, αλλά αυτό που πραγματικά θέλω είναι να κερδίσει ένα ματς στο ΟΑΚΑ και να πάρει τη σειρά (γέλια). Θα είναι σημαντικό για τους φιλάθλους με τα όσα έγιναν φέτος με τον πόλεμο να πάνε στο Final 4».

Για την καριέρα του Σπανούλη ως προπονητή: «Είναι εξαιρετική. Είναι και προπονητής στην Εθνική ομάδα, κάτι που μας ενθουσιάζει όλους. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν. Θα πάει στο Final 4 του BCL ως προπονητής του Περιστερίου bwin και του εύχομαι τα καλύτερα».

Για το αν θα γινόταν ο ίδιος προπονητής: «Όχι, όχι (γέλια). Δεν πιστεύω πως υπάρχει κανένας λόγος να γίνει προπονητής. Πρώτον, γιατί η πίεση και οι ώρες δουλειάς είναι τρελές. Εγώ χαίρομαι να είμαι σπίτι με τα παιδιά μου».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα