Λαρεντζάκης: «Δεν πέρασε κάτι από το μυαλό μου στις βολές στο τέλος, απλώς πήγα και τις έβαλα»

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στις κρίσιμες βολές που έβαλε στο τέλος κόντρα στη Μπαρτσελόνα. 

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν καθοριστικός στο τέλος του Game 1 κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Μπήκε αλλαγή για τις βολές που ήταν να εκτελέσει ο τραυματίας Φιλίπ Πετρούσεφ και ήταν ψύχραιμος. Έβαλε και τις δύο.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για το γεγονός λέγοντας τα εξής: «Δεν πέρασε κάτι σημαντικό από το μυαλό μου στις βολές στο τέλος. Ξέρω ότι έχω την εμπιστοσύνη του κόουτς, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ένιωσα ότι θα τις βάλω και πήγα και τις έβαλα, δεν είχα ιδιαίτερες σκέψεις».

Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι το δεύτερο ματς της σειράς. Το mindset μας είναι ίδιο με χθες. Ήταν απλά μία νίκη, θέλουμε άλλες δύο για το Final Four. Θα μπούμε στο παρκέ για να διεκδικήσουμε πάλι την νίκη, σαν να μην συνέβη το προηγούμενο παιχνίδι».

Για το τι έπαιξε ρόλο στην νίκη: «Όλα έπαιξαν ρόλο. Η εμπειρία μας, η σκληράδα μας ως ομάδα και η ταυτότητά μας ότι παίζουμε άμυνα και κάθε φάση είναι ξεχωριστή. Το δείξαμε και χθες, κάναμε την πρώτη νίκη, συνεχίζουμε γιατί είναι μεγάλη σειρά και δεν μένουμε σε αυτό».

Για το αν η χθεσινή νίκη δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση γιατί δείχνει ότι ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο να νικήσει την Μπαρτσελόνα: "Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Διαχειριστήκαμε όλο το ματς πάρα πολύ σωστά. Στην μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν μπροστά στο σκορ και το κρατήσαμε μέχρι το τέλος.

Αύριο είναι άλλο παιχνίδι, ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα θα αντιδράσει, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, στους στόχους μας, για να διεκδικήσουμε άλλη μία νικη".


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα