Κλίβελαντ: «Εμείς δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία»

Δηλώσεις αναφορικά με τη διαιτησία του Game 2 με τον Παναθηναϊκό παραχώρησε για τη Μακάμπι ο Αντόνιους Κλίβελαντ.

Ότι στη Μακάμπι δεν ασχολούνται με τη διαιτησία δήλωσε ο Αντόνιους Κλίβελαντ που όμως σχολίασε την «πίεση» που άσκησε ο Εργκίν Αταμάν στους διαιτητές στο Game 2 του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για Αταμάν και Κάτας: «Ο Αταμάν ήθελε να βάλει πίεση στους διαιτητές. Δεν πιστεύω πως έπαιξε κάποιο ρόλο στο αποτέλεσμα, ούτε όμως νομίζω πως χάσαμε από τη διαιτησία. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία και τις διαμαρτυρίες, απλώς θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ. Ο Κάτας δεν θα συμπεριφερόταν ποτέ έτσι».

Για τη δήλωση του Αταμάν για τη διαφορά των δύο ομάδων: «Τους κερδίσαμε τρεις φορές ήδη φέτος. Τι έχει να πει η Ευρώπη γι’ αυτό;».

Για το Game 2: «Παλέψαμε και δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο. Νομίζω ότι πολλά κρίθηκαν στους οκτώ πόντους που πέτυχε ο Παναθηναϊκός σε μια κατοχή στη δεύτερη περίοδο Τώρα έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε τη σειρά στο Βελιγράδι και αυτός είναι ο στόχος μας. Νιώθουμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για τον Μπάλντγουιν: «Είναι σπουδαίος παίκτης, ένας από τους καλύτερους και έχουμε πίστη σε αυτόν, όπως και στην ομάδα μας. Αν επιστρέψει θα είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά ακόμη κι αν δεν γυρίσει θα είμαστε εντάξει. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θα είμαστε έτοιμοι την Τρίτη».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα