Πίτερς: «Να τελειώσουμε τη σειρά στο ΣΕΦ»

Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Άλεκ Πίτερς έχει κάνει πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Πειραιά προκειμένου να πάρει τη νίκη. Στις δηλώσεις του, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να τελειώσει τη σειρά στον Πειραιά.

Αναλυτικά ο Άλεκ Πίτερς μίλησε:

Για το ματς: «Σήμερα έγινε κάτι που το περιμέναμε. Η Μπαρτσελόνα αντέδρασε. Χάσαμε πολλές μάχες μέσα στη ρακέτα και δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ στην Μπαρτσελόνα. Πήραμε αυτό που θέλαμε όμως και τώρα η κατάσταση είναι στα χέρια μας στο ΣΕΦ».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα είναι διαφορετικό ματς. Πρέπει να δούμε το βίντεο και σε ποια πράγματα πρέπει να εστιάσουμε και να έχουμε καλύτερο ρυθμό, κάτι που δεν είχαμε σήμερα».

Για το αν τους χαλάρωσε η ομάδα από τη νίκη του πρώτου ματς: «Δεν μπορώ να μιλήσω για το mindset. Είναι πλέι οφ. Ο αντίπαλος παίζει στην έδρα του. Δεν σημαίνει ότι δεν θέλαμε τη νίκη. Τώρα έχουμε παιχνίδια στο δικό μας γήπεδο, μπροστά στο δικό μας κοινό και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σειρά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα