Ολυμπιακός: Στο σπίτι του θα πάρει και φέτος την πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ είναι το αφεντικό και καλείται να τα δώσει όλα για την πρόκριση 

Ο Ολυμπιακός δεν είχε την ενέργεια του πρώτου ματς, αλλά ακόμη κι έτσι θα μπορούσε να κερδίσει τη Μπαρτσελόνα και να κάνει το 2-0 που θα τον έφερνε μια ανάσα απ’ το Βερολίνο. Δεν τα κατάφερε όμως και πλέον καλείται να υπερασπιστεί την έδρα του, την ερχόμενη εβδομάδα.

Αν κάτι στοίχισε στον Ολυμπιακό ήταν τα πολλά χαμένα ριμπάουντ (15 επιθετικά οι Καταλανοί, όσα είχαν και αμυντικά) και τα τρίποντα-φαρμάκι της Μπαρτσελόνα στην τελευταία περίοδο. Πάρκερ και Αμπρίνες «πλήγωσαν» τον Ολυμπιακό. Ειδικά ο δεύτερος κάθε φορά απέναντι στον Ολυμπιακό …σεληνιάζεται.

Καθοριστικό στοιχείο επίσης ήταν το 4ο φάουλ του Γκος και η έξοδός του στην έναρξη της δ’ περιόδου. Ως τότε ο Αμερικανός οδηγούσε την ομάδα και χωρίς αυτόν ο Ολυμπιακός έχασε τον ρυθμό του. Πίτερς και Πετρούσεφ έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν σκόπευε πάλι να χάσει στο γήπεδό της και έκανε το 1-1.

Στα ίσα λοιπόν Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα, και το ραντεβού ανανεώνεται για το ΣΕΦ. Στη δική του …μεγάλη εβδομάδα ο Ολυμπιακός καλείται να φανεί δυνατός και να πάρει τις δυο νίκες που θέλει, ώστε να βρίσκεται και φέτος στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Η Μπαρτσελόνα όπως έδειξε, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Είναι μεγάλη ομάδα και θέλει πολύ κι αυτή να βρίσκεται στο Βερολίνο.

Ο Ολυμπιακός όμως στο ΣΕΦ είναι το αφεντικό. Στο σπίτι του πήρε την πρόκριση τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι. Και το ίδιο καλείται να κάνει και τώρα. Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Θρύλος είναι έτοιμος να …πεθάνει στο παρκέ για να τα καταφέρει και φέτος. Και εφόσον παίξει όπως ξέρει, θα γονατίσει τη Μπαρτσελόνα!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα