Ουρμπόνας: «Για μένα η σειρά έχει τελειώσει, ο Παναθηναϊκός θα συντρίψει τη Μακάμπι»

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας έχρισε αδιαφιλονίκητο φαβορί τον Παναθηναϊκό στο Game 5 με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει εύκολα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο 5ο παιχνίδι της σειράς των playoffs της ΕuroLeague στο κλειστό του ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Ντονάτας Ουρμπόνας. Ο Λιθουανός δημοσιογράφος μιλώντας σε podcast άλλαξε την αρχική του πρόβλεψη περί πρόκρισης των Ισραηλινών στο final four του Βερολίνου, λέγοντας:

«Για εμένα, η σειρά έχει τελειώσει, παρ' όλο που μένει το Game 5. Ελπίζω πως η Μακάμπι θα κάνει την εμφάνισή της. Ελπίζω πως θα βρει ενέργεια να είναι ανταγωνιστική. Όμως, δεν τους βλέπω να κερδίζουν αυτό το ματς.

Η πρόβλεψή μου ήταν πρόκριση της Μακάμπι στα τέσσερα ματς, με βάση το ότι δεν θα έπαιζαν Game 5 στο ΟΑΚΑ, γιατί δεν θα είχαν πιθανότητες εκεί και με βάση ότι οι Ουέιντ Μπόλντγουιν - Λορένζο Μπράουν μπορούν να ματσάρουν τους Κώστα Σλούκα - Κέντρικ Ναν.

Αν μου λέγατε πριν τη σειρά ότι ο Μπόλντγουιν δεν θα παίξει, θα έλεγα πρόκριση του Παναθηναϊκού στα τέσσερα ματς ή ακόμα και "σκούπα". Οπότε, αυτή τη στιγμή είμαστε σε αυτή τη θέση, στο Game 5. Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός θα τους συντρίψει».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα