Παναθηναϊκός: Θλάση στη γάμπα ο Σλούκας και «τρέχει» για το Final Four

Ο Κώστας Σλούκας τραυματίστηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα κάνει αγώνα δρόμου για το Βερολίνο.

Θλάση στη γάμπα υπέστη ο Κώστας Σλούκας στο πέμπτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έπαιζε ουσιαστικά με θλάση στο πρώτο ημίχρονο και μετά κάθισε στον πάγκο έως το τέλος του αγώνα.

Επιχείρησε κάποια στιγμή να μπει στο παρκέ, αλλά πονούσε και ο Αταμάν τον τράβηξε στον πάγκο.

Πλέον, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Final Four του Βερολίνου που γίνεται στις 24-26 του μήνα.

Σε δηλώσεις του ο Σλούκας τόνισε για την πρόκριση του Παναθηναϊκού:

*** «Αρχικά, συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόσμο. Όλη τη χρονιά μας υποστήριξε κι εμείς δώσαμε και τη ψυχή μας Δεν μπορούσα να ακούσω καλά στο δεύτερο μέρος. Μπράβο στα παιδιά που έπαιξαν άμυνα, πολέμησαν και πήραμε τη νίκη. Γράψαμε ιστορία σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.Για να περάσεις στο Final Four, χρειάζεσαι πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Φοβερή κίνηση του συλλόγου να φέρει τον κορυφαίο σκόρερ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, το Κέντρικ Ναν».

*** «Είχαμε τις προσωπικότητες για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες.

Συγχαρητήρια στην Μακάμπι για την προσπάθεια. Σέβομαι πολύ τον κόουτς Κάτας, είναι εξαιρετικός προπονητής. Μπορεί με τον Μπόλντγουιν να ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

*** «Αφιερώνω την πρόκριση στον Πάρη, η υγεία του βελτιώνεται καθημερινά και σε λίγες μέρες θα είναι κοντά μας. Στην ομάδα, στην οικογένειά μου που με στηρίζει, στον προπονητή μου, στο πρόεδρο, γράψαμε ιστορία σήμερα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα