Ολυμπιακός: Τρίτη φορά δεν το χάνει!

Ο Ολυμπιακός πάει στο Βερολίνο για να το σηκώσει

Ναι, ο Ολυμπιακός και φέτος θα είναι στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας! Τα προγνωστικά μπορεί να ήταν εναντίον του, το 5ο ματς στην έδρα της αντιπάλου, αλλά όλοι ξέρουμε ότι τα δύσκολα αρέσουν σ’ αυτήν την ομάδα! Και το απέδειξε για άλλη μια φορά!

Τι κι αν ήταν πίσω στο σκορ, στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ο Ολυμπιακός δεν έχασε λεπτό την πίστη του και στο κρίσιμο σημείο στο φινάλε ήταν εκείνη η ομάδα που δεν μπορεί να νικηθεί! Με ηγέτη τον φανταστικό Μακ Κίσικ (ξένος-σύμβολο πλέον για τους «ερυθρόλευκους») ο Ολυμπιακός εξολόθρευσε τη Μπαρτσελόνα και κάνοντας το 3-2 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Βερολίνου!

Δίπλα στον Μακ Κίσικ ο μεγάλος αρχηγός του Θρύλου, Κώστας Παπανικολάου και τρίτος σωματοφύλακας ο Μιλουτίνοφ που ήταν κέρβερος κάτω απ’ το καλάθι. Σε μια τέτοια βραδιά φυσικά, μπράβο αξίζουν σε όλους. Μπορεί κάθε φορά κάποιος να βγαίνει μπροστά, αλλά η προσπάθεια είναι ομαδική. Και αυτό είναι το μυστικό της συγκεκριμένης ομάδας.

Και ασφαλώς δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας (με την ανεκτίμητη συνδρομή των αδελφών Αγγελόπουλων) οδήγησε τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη φάιναλ φορ. Σε μια χρονιά με τόσα και τόσα προβλήματα! Του βγάζουμε το καπέλο!

Στον ημιτελικό λοιπόν με τη Ρεάλ. Γνώριμο ζευγάρι στα φάιναλ φορ, πέρσι είχαν κοντραριστεί στον μεγάλο τελικό. Και κανείς δεν θέλει να θυμάται το άδοξο φινάλε. Ήρθε η ώρα της εκδίκησης. Και ο Ολυμπιακός θα την πάρει.

Και μετά στον τελικό (με Παναθηναϊκό;) όλα ανοιχτά. Και όπως είχαμε σημειώσει σε ανύποπτο χρόνο, αυτήν τη φορά πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει. Το δύσκολο ήταν να φτάσει μέχρι εδώ. Και εφόσον το κατάφερε, πια τίποτα δεν τον σταματά.

Τρίτη φορά δεν το χάνει!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα