Γιασικεβίτσιους: «Εκπληκτική δουλειά ο Καλάθης»

Ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του στο Final Four του Βερολίνου.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποθέωσε τον Νικ Καλάθη μετά τη μεγάλη πρόκριση της Φενέρμπαχτσε επί της Μονακό στο Πριγκιπάτο.

Οι Τούρκοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό της Euroleague και ο Λιθουανός τεχνικός τόνισε τα εξής:

Για τον Παναθηναϊκό: «Κοιτάζω εκείνο το πράσινο πλήθος...Υπάρχει ένας Λιθουανός εκεί που είναι μέσα στην καρδιά μου και μπορείτε να δείτε ότι είναι πραγματικά ερωτευμένος με την όλη κατάσταση. Ουάου, τι όμορφο».

Για τη νίκη-πρόκριση της Φενέρ επί της Μονακό: «Όταν κερδίζεις, όλοι θα πουν πόσο καλός είσαι. Αλλά όταν χάνεις, είσαι κακός. Είναι τόσο απλό».

Για τον Καλάθη: «Ο Ράντο, ο βοηθός μας, είπε ότι αν αφήσουν ανοιχτό τον Καλάθη, θα τους τιμωρήσει επειδή βάζει πάνω από το 40% των σουτ του. Ωχ, δεν έπρεπε να το πω αυτό, γιατί ακούν και βλέπουν οι αντίπαλοι! Ο Καλάθης σούταρε πραγματικά καλά. Νομίζω ότι βιάστηκε στην αρχή του ματς, οπότε το ποσοστό του σουτ ήταν κακό, αλλά μπορεί πραγματικά να σουτάρει καλά. Ο Καλάθης έκανε εκπληκτική δουλειά. Πώς μπορεί ένας προπονητής να τα βρει όλα; Ξέρω 8 αμυντικές τακτικές σε τέτοιες καταστάσεις, όπως κάνει κάθε προπονητής. Μπορείς να ξέρεις τα πάντα, αλλά αν ο Καλάθης δεν αμύνεται όπως το κάνει, δεν έχει κανένα νόημα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα