Μπλατ για τις απουσίες της Μπασκόνια: «Από τον Ολυμπιακό εξαρτάται...»

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ντέβιντ Μπλατ, ενόψει του αυριανού (8/1 21:00) αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπασκόνια.

Προερχόμενος από μία σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Μπασκόνια (8/1 21:00) για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, μίλησε στην κάμερα της Nova για τον αγώνα

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

Για το αν είναι πιο δύσκολο να παίζει με την ομάδα που θα φιλοξενήσει το Final Four: «Δεν ξέρω τι είναι πιο δύσκολο. Όμως, αποτελεί πρόκληση ένα τέτοιο ματς. Η Μπασκόνια έχει ποιότητα και φιλοδοξίες. Πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ και να μην ανησυχούμε για τους στόχους της άλλης ομάδας, αλλά για τους δικούς μας».

Για την άμυνα της ομάδας του και τα ριμπάουντ: «Πάντα είναι σημαντικά αυτά τα δύο. Θέλουμε να κάνουμε όσο καλύτερη δουλειά μπορούμε. Είναι ακόμα πιο ωραία τα πράγματα όταν βάζεις και τα σουτ σου».

Για τις απουσίες των Τορνίκε Σενγκέλια - Τζέισον Γκρέιντζερ: «Όταν έχεις μεγάλο ρόστερ, όπως αυτό που έχει η Μπασκόνια, καλύπτονται οι απουσίες. Το είδαμε με τη Φενέρμπαχτσε. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ως κέρδος για εμάς. Υπάρχουν άλλοι παίκτες που θα βγουν μπροστά. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς και όχι ποιοι θα λείπουν από εκείνους».

Για την εικόνα της ομάδας του στα ντέρμπι και αν παίζει το μπάσκετ του: «Δεν με απασχολεί τόσο πολύ τι είναι το «δικό μου μπάσκετ». Με ενδιαφέρει ότι οι παίκτες μου θέλουν να παίζουν σωστά. Έχουμε μιλήσει πολύ γι' αυτό. Πιστεύω πως αν είμαστε συνεπείς σε αυτή την προσέγγιση, με το καλό ρόστερ που έχουμε, έχουμε την πιθανότητα να είμαστε μια καλή ομάδα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα