Ράντολφ: «Ο Ολυμπιακός πάντα τιμωρεί τα λάθη σου»!

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «μερένχες» στάθηκε στην εμπειρία και τον χαρακτήρα των παικτών του Ολυμπιακού, εξαίροντας παράλληλα και τον προπονητή των Πειραιωτών, Ντέιβιντ Μπλατ, πριν από την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» στη Μαδρίτη (10/1, 22.00).  

Η Ρεάλ έχει υποστεί ουκ ολίγα «στραπάτσα» από τον Ολυμπιακό και στη Μαδρίτη έχουν μάθει πλέον να φυλάνε τα... ρούχα τους πριν από τις αναμετρήσεις με την ομάδα του μεγάλου Λιμανιού.

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Άντονι Ράντολφ, με τον φόργουορντ των «μερένχες» να εξυμνεί το έμψυχο δυναμικό και το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών, εστιάζοντας στις δυσκολίες της αναμέτρησης:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει δημιουργήσει ένα ευέλικτο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες που έχουν εμπειρία στη Euroleague, ενώ διαθέτει έναν σπουδαίο προπονητή όπως ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα σε μια ομάδα με τέτοια εμπειρία και χαρακτήρα. Πρέπει να δείξουμε την ίδια ένταση γιατί θα είναι μια απαιτητική μάχη. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να περιορίσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο, επειδή ο Ολυμπιακός πάντα τιμωρεί τα λάθη σου».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα