Ο Λάνγκφορντ πάει για επέμβαση στους προσαγωγούς

Ο Κιθ Λάνγφορντ έχει εμφανίσει πρόβλημα στους κοιλιακούς, η επέμβαση κρίνεται αναγκαία και ο Αμερικανός γκαρντ κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. 

Τα προβλήματα με τους τραυματισμούς στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται. Μετά τον Νίκο Παππά, ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός γκαρντ θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς, όπως ανέφερε και ο προπονητής της ομάδας, Ρικ Πιτίνο.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ υπέστη θλάση αριστερών προσαγωγών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Aρμάνι Μιλάνο. Εξαιτίας αυτής ευαισθητοποιήθηκε και η περιοχή των κοιλιακών μυών και πέραν της θλάσης παρουσίασε συμπτώματα ανάλογα εκείνων της κοίλης των αθλητών (sports hernia).

Τα συμπτώματα αυτά δεν έχουν υποχωρήσει. Ο αθλητής έχει εξεταστεί από ειδικό επί της συγκεκριμένης πάθησης γιατρό, ο οποίος συνέστησε επιμονή στη συντηρητική αγωγή και την επανεξέταση του καλαθοσφαιριστή.

Ο Αμερικανός λοιπόν θα κάνει ακόμα μια εβδομάδα θεραπεία και στη συνέχεια θα επανεξεταστεί από τον εξειδικευμένο γιατρό προκειμένου να ληφθεί η οριστική απόφαση. Εαν δηλαδή θα υποβληθεί σε επέμβαση ή αν θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή. Ηδη του έχει συσταθεί να κάνει την επέμβαση, αλλά εκείνος θέλει να επιμείνει στη θεραπεία...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα