Ομπράντοβιτς: «Η απειλή αποχώρησης μιας ομάδας είναι υπερβολική»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πήρε θέση για το γεγονός πως υπάρχουν ομάδες στην Ευρώπη, όπως η Ρεάλ, αλλά και ο Ολυμπιακός, που απειλούν να αποχωρήσουν από τα πρωταθλήματα τους. 

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Εκεί, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δέχτηκε ερώτηση για την άποψη του πως υπάρχουν ομάδες στην Ευρώπη, όπως η Ρεάλ, αλλά και ο Ολυμπιακός, που κάνουν σκέψεις ακόμη και να αποχωρήσουν από τα εθνικά τους πρωταθλήματα.

Ο Σέρβος προπονητής δήλωσε τα εξής για το θέμα: «Ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν θέλει να χάνει, αλλά αν το κάνει, πρέπει να προχωράει. Η απειλή μιας ομάδας να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα μοιάζει υπερβολική για μένα, αλλά όλοι έχουν τη γνώμη τους. Πάντα προσπαθώ να βλέπω τα λάθη μου και αυτά των παικτών μου, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο».

Για την απόδοση της Φενέρμπαχτσε φέτος, τόνισε: «Παίζουμε πολύ καλά φέτος ακόμα και με σημαντικές απώλειες. Τώρα έχουμε αυτή του Λοβέρν, παλιότερα του Σλούκα, του Βέσελι και του Ντατόμε. Είμαι χαρούμενος, αλλά απομένουν ακόμα 6 αγωνιστικές στις οποίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο και Μπαρτσελόνα. Στις τελευταίες δύο Euroleague κέρδισε το τρόπαιο η ομάδα που τερμάτισε στην πέμπτη θέση. Όλα μπορούν να συμβούν».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα