Αμφίβολος για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό ο Γιουλ

Σύμφωνα με τα λεγόμενα το Πάμπλο Λάσο ο Σέρχιο Γιουλ δύσκολα θα προλάβει τα playoffs της EuroLeague. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει στα playoffs της EuroLeague τον Παναθηναϊκό έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι «μερένχες» όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστούν κόντρα στους «πράσινους» χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ του οποίου η συμμετοχή είναι εξαιρετικά αμφίβολη μιας και ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Ο προπονητής των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο δήλωσε πως ο Ισπανός γκαρντ δύσκολα θα δώσει το παρών στα προημιτελικά ενώ εκθείασε μεταξύ άλλων και τον Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

Αρχικά τόνισε: «Πρέπει να ξεχάσουμε την κανονική περίοδο και όσα καλά κάναμε. Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό πριν από μία εβδομάδα Ξέρουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι κι έχουν και τον Καλάθη. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά. Είναι η πιο δύσκολη περίοδος της σεζόν. Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις τον Καλάθη. Είναι πολύ καλός καλός δημιουργός, πολύ καλός στην άμυνα και ξέρει πότε πρέπει να πασάρει στους συμπαίκτες του. Δεν θέλω, όμως, να σταθώ μόνο στον Καλάθη, γιατί υπάρχουν και άλλοι παίκτες που αγωνίζονται πολύ καλά».

Για τον τραυματισμό του Γιούλ: «Θέλω να τονίσω την καλή δουλειά των γιατρών και των φυσιοθεραπευτών. Είναι πολύ καλοί, αλλά δεν είναι μάγοι. Αυτή την στιγμή πιστεύω πως δύσκολα θα παίξει στα playoffs».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα