ΠΑΟ-Ρεάλ 82-89: To τρίποντο του «εκτελεστή» στο ΟΑΚΑ, Φακούντο Καμπάτσο (vid)

Ο Φακούντο Καμπάτσο «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και το fosonline θυμάται τη στιγμή που ο Αργεντινός γκαρντ εξέφρασε την λατρεία του στον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και το τρίποντο που "σκότωσε" τον Παναθηναϊκό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 3-0 επί του Παναθηναϊκού και πήρε την πρόκριση για το Final Four στη Βιτορία. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο. Όχι μόνο επειδή ευστόχησε σε ένα «καυτό» τρίποντο σε ένα κομβικό σημείο της αναμέτρησης (διαμόρφωσε το 74-81 στο σκορ, στο 1'04''), αλλά και επειδή σημείωσε νταμπλ-νταμπλ στο παιχνίδι, με 16 πόντους και 10 ασίστ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Αργεντινός γκαρντ είναι από τους πρωταγωνιστές της Ρεάλ φέτος, έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του τα τελευταία χρόνια. Στην πρώτη του σεζόν, μάλιστα, είχε την τύχη να στεφθεί και πρωταθλητής Ευρώπης με την ομάδα του, στο Final Four της Μαδρίτης το 2015 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Επειδή ήμασταν εκεί και δώσαμε το "παρών" στο Final Four, ξέρετε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Φακούντο Καμπάτσο, μετά το τέλος εκείνου του τελικού, αν και η ομάδα του είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης; Πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ώστε να συναντήσει το ίνδαλμα του, τον Βασίλη Σπανούλη, ζητώντας του τη φανέλα που φορούσε (την οποία και υπέγραψε), ώστε να την πάρει σαν κειμήλιο!

Ο Αργεντινός γκαρντ αργότερα δήλωσε πως είναι μεγάλος θαυμαστής και λάτρης του αρχηγού του Ολυμπιακού και θυμόμαστε την χαρά στο πρόσωπο του όταν κρατούσε με περηφάνια την φανέλα του Βασίλη Σπανούλη στα χέρια του. Και όλα αυτά, αν και είχε μόλις κατακτήσει την EuroLeague με την Ρεάλ...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα