«Μακάμπι, Βιλερμπάν και Ολυμπιακός για Λεσόρτ»

Ισπανικό δημοσίευμα εμπλέκει τον σέντερ της Μάλαγα με τους Πειραιώτες.

Με τίτλο «Μακάμπι, Βιλέρμπάν και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για Λεσόρτ» η ιστοσελίδα piratasdelbasket.net κάνει αναφορά στο μέλλον του Γάλλου σέντερ και αναφέρει τον Ολυμπιακός ως μια από τις ομάδες που κινούνται για την απόκτησή του.

Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης αρέσει πολύ στον Ντέιβιντ Μπλατ και πέρυσι το καλοκαίρι ήταν κοντά σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας στην εποχή Μπλατ, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.

Ο Λεσόρτ είναι παίκτης rim-protector, τύπου Κεμ Μπιρτς, Οθέλο Χάντερ, Μπράιαντ Ντάνστον και Κάιλ Χάινς, "5άρια" που είχε στο παρελθόν ο Ολυμπιακός και τα δύο τελευταία χρόνια η απουσία παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά έχει λείψει στον σύλλογο, όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από την στιγμή πάντως που ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει θετική άποψη για τον Γάλλο σέντερ, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Λεσόρτ φέτος είχε μ.ο. 11 πόντους και 5.4 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα και στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα ότι μπορεί να φύγει εφόσον η Μάλαγα δεν αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα