Αξέλ Τούπαν: Προφορική συμφωνία με Μάλαγα

Αξέλ Τουπάν και Ουνικάχα Μάλαγα συμφώνησαν και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα αντικαταστήσει τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς.

Στην Ουνικάχα Μάλαγα θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Αξέλ Τουπάν. Σύμφωνα με το unicaja.diariosur.es, οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο 1+1 ετών και απομένουν λεπτομερείες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον δεύτερο αγώνα με την Ιταλία για το τουρνουά Ακρόπολις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τουπάν δεν είχε βρει ομάδα από τον περασμένο Απρίλιο όταν αποφάσισε να φύγει από τους «ερυθρόλευκους».

Πλην του Τουπάν, η Μάλαγα είχε εξετάσει την περίπτωση του Αλεσάντρο Τζεντίλε, ωστόσο προτίμησε τελικά την περίπτωση του Γάλλου διεθνούς λόγω της έφεσης του στην άμυνα. Πάντως, ο Τουπάν δεν θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της Ανδαλουσιανής ομάδας, αφού λογικά θα συμπεριληφθεί στην 12άδα του Βενσάν Κολέ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα