Γιασικεβίτσιους: «Ο Σπανούλης είναι πάντα ανταγωνιστικός»

Ο προπονητής της Ζακλγκίρις μίλησε για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ σχολίασε και την παρεξήγηση με τον Σπανούλη

Η Ζαλγκίρις Κάουνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο κλειστό των Ιλισίων για το δεύτερο παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Γιασικεβίτσιους να προχωρά σε δηλώσεις.

Ο Λιθουανός τεχνικός αναφέρθηκε για τη επιλογή του να μην προπονηθεί η ομάδα του στο ΣΕΦ επιλέγοντας το κλειστό των Ιλισίων:

Το συγκεκριμένο γήπεδο ήταν πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας και επίσης ήθελα να αλλάξουμε εικόνες. Έχω αγωνιστεί κι εγώ εδώ. Απλά ήθελα να αλλάξω ατμόσφαιρα.

Για την νευρικότητα που θα επικρατεί στις τάξεις των ερυθρόλευκων:

Δεν ξέρω. Ίσως είναι μία ευκαιρία για μας να νικήσουμε ξανά. Θα είναι σημαντικό παιχνίδι. Η πίεση είναι λογική σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να... ματσάρουμε τη σκληράδα του Ολυμπιακού γιατί σίγουρα θα έχουν πεισμώσει.

Για τις απώλειες του λαβωμένου Ολυμπιακού:

Δεν ξέραμε ούτε πριν το πρώτο παιχνίδι ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Προσπαθούμε να δούμε πως θα διαφοροποιηθεί το παιχνίδι τους λόγω των απουσιών. Εμείς πάντως ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τη δική μας δουλειά.

Για το επεισόδιο με τον Σπανούλη:

Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Θέλει πάντα να νικάει. Κι εγώ το ίδιο. Δεν ήταν ωραίο σίγουρα. Μερικές φορές δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Στο παρκέ είναι μεγάλη... μάχη και ο Σπανούλης είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες που γνωρίζω.

Ενώ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του σχολιάζοντας τα παράπονα των Πειραιωτών για την διαιτησία:

Κάθε ομάδα προετοιμάζεται όπως θέλει. Είναι ο δικός τους τρόπος να προετοιμαστούν για το δεύτερο αγώνα. Εμείς πρέπει να φανούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα