Τζόνσον: «Όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζομαι στις απαιτήσεις της ομάδας»

Ο Ουέσλι Τζόνσον βρέθηκε εκπροσώπησε και εκείνος μαζί με τον προπονητή του τον Παναθηναϊκό στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Εφές.

Ο Ουέσλι Τζόνσον εκπροσώπησε του συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ μίλησε τόσο για το σημερινό ματς με αντίπαλο την Εφές (31/10, 21:00) όσο και για εκείνο της 5ης αγωνιστικής στην Ρωσία εναντίον της Χίμκι.

Ο Αμερικανός δήλωσε αρχικά: «Είναι μια σκληρή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει μέσω της άμυνας πρέπει να τους βγάλουμε από το ρυθμό τους και να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος μας».

Σε ερώτηση σχετικά με το πότε θεωρεί πως θα έχει προσαρμοστεί 100% στις νέες συνθήκες της καριέρας του, απάντησε πως: «Όσο περνάει ο καιρός, τόσο προσαρμόζομαι στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού και τις απαιτήσεις της ομάδας».

Αναφορικά με τα πλάνα του Παναθηναϊκού για συγκεκριμένους παίκτες της τουρκικής ομάδας, σχολίασε: «Είναι μια πραγματική ομάδα. Γνωρίζω τον Σέιν (Λάρκιν), ο οποίος φέρνει σε ισορροπία την ομάδα. Δεν έχουμε εστιάσει σε έναν παίκτη».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν το παιχνίδι με τη Χίμκι το έχασαν οι «πράσινοι» ή το κέρδισαν οι Ρώσοι, απάντησε πως: «Πετύχανε μερικά μεγάλα σουτ, αλλά θεωρώ πως εμείς χάσαμε το παιχνίδι. Δεν παίξαμε την άμυνα που έπρεπε και χάσαμε. Κοιτάμε το επόμενο ματς».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα