Τσέρι: «Να χτίσω πάνω στην εμφάνιση της Μόσχας»

Ευδιάθετος και αποφασισμένος να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά προκειμένου να πετύχει στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Γουίλ Τσέρι.

Ο Αμερικάνος γκαρντ που κόντρα στην ΤΣΣΚΑ έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια «εξαφανίζοντας» στο δεύτερο ημίχρονο τον Μάικ Τζέιμς, τόνισε ότι αυτή η εμφάνιση του δίνει δύναμη για τη συνέχεια, ενώ μίλησε και για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, αλλά και για τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη:

«Νιώθω καλά, επιτέλους πήραμε μια νίκη, χάσαμε κάποια ματς που έπρεπε να κερδίσουμε όμως τώρα χαιρόμαστε αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν μια καλή νίκη όμως επιστρέψαμε στην πραγματικότητα. Δεν έχουμε κάνει κάτι σπουδαίο, απλά πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Για την απόδοσή του στη Μόσχα:

Πρέπει να συνεχίσω να παίζω έτσι. Είναι κάτι καλό αυτή η εμφάνιση, θέλω να χτίσω πάνω σε αυτό. Έπαιξα καλά και κόντρα στη Μπασκόνια όμως τότε δεν είχε έρθει το αποτέλεσμα, τώρα ήρθε όμως και είναι σημαντικό και πρέπει να χτίσω πάνω του. Θέλω να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ, να τρέξω να σκοράρω. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που δίνουν βοήθειες στο σκορ οπότε αν έρθουν κάποια ανοιχτά σουτ θα τα πάρω. Το βασικό είναι η ενέργεια. Θέλω ναδίνω όλη μου την ενέργεια για τον Ολυμπιακό.

Για τις προσθήκες των Ρότσεστι και Ριντ:

Είναι καταπληκτικοί παίκτες. Με τον Ρότσεστι έχουμε παίξει ως αντίπαλοι στην Ευρωλίγκα. Είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης, κάνει πολλά στο παρκέ, δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, σκοράρει και προσπαθεί να μας αξιοποιήσει όλους. Όσο αφορά τον Ριντ είναι ένας σέντερ που θα δώσει σημαντικές βοήθειες στο Νίκο (Μιλουτίνοφ) ο οποίος έχει ξεκινήσει καλά φέτος όμως δεν θέλουμε να τον κάψουμε. Ο Ριντ θα δώσει ενέργεια, δύναμη και ανάσες στον Μιλουτίνοφ.

Για τον Σπανούλη και τα σχόλια που έκανε για τους Αμερικάνους:

Το να ακούς τέτοια σχόλια από έναν παίκτη όπως ο αρχηγός μας είναι σίγουρα θετικό, εκπληκτικό. Είναι σημαντικό να τα λέει ένας παίκτης - θρύλος που αγωνίζεται τόσα χρόνια στην Ευρωλίγκα. Ελπίζω στη συνέχεια να έρθουν κι άλλα τέτοια κοπλιμέντα από τον Μπιλ.

Τέλος, αναφερόμενος στους οπαδούς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται την υποστήριξή τους:

«Ελάτε στο γήπεδο, ειδικά εσείς που μας στηρίζετε γιατί σας αγαπάμε και θέλουμε να έχουμε καλύτερη συνέχεια».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα