EuroLeague: Να δώσει συνέχεια και με Μακάμπι ο Ολυμπιακός!

Στο ΣΕΦ υποδέχεται την Μακάμπι ο Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, με στόχο να διεκδικήσει τη δεύτερη σερί νίκη του στη διοργάνωση.

Επτά αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την πρώτη «διαβολοβδομάδα» και την 6η αγωνιστική της EuroLeague την Παρασκευή (1/11), με μόλις δύο ματς να ολοκληρώνονται την Πέμπτη (31/10).

Ολυμπιακός: Η ΤΣΣΚΑ έφυγε, η Μακάμπι έρχεται...

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μακάμπι (1/11, 21:30, LIVE στο fosonline.gr) του Γιάννη Σφαιρόπουλου και, προερχόμενος από το μεγάλο διπλό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των νικών.

Τα προβλήματα είναι αρκετά για τους «ερυθρόλευκους», αφού ο Παπανικολάου έχει τεθεί νοκ άουτ και οι Μιλουτίνοφ, Ρούμπιτ και Κουζμίνσκας είναι αμφίβολοι λόγω γαστρεντερίτιδας και θα κριθεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή τους. Από αυτούς εξαρτάται μάλιστα το αν οι Ριντ και Ρότσεστι θα μπουν από απόψε στην ομάδα.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ρωσικό «εμφύλιο» θα έχουμε στην Πετρούπολη (19:00) ανάμεσα σε Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ, ενώ λίγο αργότερα (19:45) η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί την Ζαλγκίρις Κάουνας με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της στη διοργάνωση.

Στη Βαλένθια που ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης δοκιμάζεται η έκπληξη της διοργάνωσης Βιλερμπάν (20:00), η οποία φιγουράρει στην 8η θέση, ενώ στο Μιλάνο κόντρα στην Ολύμπια η Μπαρτσελόνα θα επιχειρήσει να διατηρήσει το αήττητό της.

Τέλος, στις 22:00 η Μπασκόνια φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου στην Βιτόρια και η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιχειρήσει να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία κόντρα στην αδύναμη Άλμπα Βερολίνου.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Πέμπτη 31/10
Ερυθρός Αστέρας - Χίμκι 90-78
Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές 86-70

Παρασκευή 1/11
19:00 Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Novasports 2 HD)
19:45 Φενέρμπαχτσε - Ζαλγκίρις Κάουνας (Novasports 3 HD)
20:00 Βαλένθια - Βιλερμπάν (Novasports 4 HD)
21:00 Ολύμπια Μιλάνο - Μπαρτσελόνα (Novasports 5 HD)
21:30 Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Novasports 1 HD)
22:00 Μπασκόνια - Μπάγερν Μονάχου (Novasports 4 HD)
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Άλμπα Βερολίνου (Novasports 3 HD)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα