ΛεΝτέι: «Έμαθα πολλά, κοντά σε θρυλικούς παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης»

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» και πλέον παίκτης της Ζαλγκίρις Ζακ ΛεΝτεί δήλωσε πως όσο αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό έμαθε πολλά, κοντά σε παίκτες θρύλους όπως οι Σπανούλης και Πρίντεζης.

Ο πλέον «πράσινος» Ζακ ΛεΝτέι αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Παρασκευή (15/11, 21:30) και έχει μόνο καλά λόγια να πει για την πρώην ομάδα του.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός άσος της Ζαλγκίρις, στο περιθώριο του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» στα πλαίσια της Euroleague, δήλωσε πως όσο αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό έμαθε πολλά, κοντά σε παίκτες θρύλους όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης ενώ όπως τόνισε, στην ομάδα του Πειραιά είδε μεγάλη βελτίωση.

Αναλυτικά η δήλωση του Ζακ ΛεΝτέι:

«Έμαθα πολλά στον Ολυμπιακό, βελτιώθηκα εκεί. Πέρασα την πρώτη μου σεζόν στην Euroleague σε αυτή την ομάδα και μου δίδαξαν πολλά πράγματα θρυλικοί παίκτες, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης.

Τώρα είμαι αφοσιωμένος σε αυτή τη χρονιά Η ομάδα μας συνεχίζει να παρουσιάζει βελτίωση σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε τα βήματα προς τα εμπρός και να φτάσουμε σε ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα