Ανακοίνωση Φενέρμπαχτσε: «Δεν παραιτήθηκε ο Ομπράντοβιτς»

Φενέρμπαχτσε σε κρίση, αλλά και σε πίεση. Η διοίκηση έβγαλε ανακοίνωση, τονίζοντας πως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν παραιτήθηκε από την ομάδα. «Τον στηρίζουμε» αναφέρουν. 

Η Φενέρμπαχτσε έχει ρεκόρ 2-6 στην EuroLeague, πραγματοποιεί κακές εμφανίσεις, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να δείχνει συχνά-πυκνά την δυσαρέστηση του για την εικόνα της ομάδας.

Έξαλλος Ομπράντοβιτς - Έβρισε στο τάιμ-άουτ τους παίκτες του (vid)

Αρκετά τα δημοσιεύματα στη Τουρκία πως ο Σέρβος τεχνικός έχει γνωστοποιήσει την παραίτηση του. Η Φενέρμπαχτσε, η οποία βρίσκεται σε πίεση, αλλά και σε αγωνιστική κρίση, εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής: "Τα νέα που θέλουν τον προπονητή της μπασκετικής ομάδας της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει παραιτηθεί και τα οποία είδαμε σε διάφορα Μέσα και στα social media δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο προπονητής μας είναι ακόμα στην αρχή του καθήκοντός του, η διοίκηση τον στηρίζει και η ομάδα μας έχει πίστη ότι θα ζήσουμε πάλι επιτυχημένες ημέρες.

Επίσης, η δημοσίευση του Ahmet Ercanlar ότι ο Ομπράντοβιτς ζήτησε να συναντηθεί απευθείας με τον πρόεδρο του συλλόγου, απορρίπτοντας συνάντηση με τη διοίκηση της μπασκετικής ομάδας είναι απολύτως εσφαλμένη και το μοιραζόμαστε με το κοινό μας"


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα