Δέδας: «Τους αφήσαμε να νιώσουν άνετα στο τέλος»

O Κώστας Δέδας αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας του Ολυμπιακού στο Μόναχο και στάθηκε στο γεγονός πως οι Πειραιώτες άφησαν τους Γερμανούς να νιώσουν άνετα στη τέταρτη περίοδο. 

Ο βοηθός του Κεστούτις Κεμζούρα, Κώστας Δέδας, δήλωσε: «Δώσαμε γρήγορα το μπόνους των φάουλ στο 33' στη τελευταία περίοδο. Τους αφήσαμε να νιώσουν άνετα και έβαλαν 30 πόντους. Η καλή άμυνα μας έδωσε αυτοπεποίθηση στα προηγούμενα δεκάλεπτα, αλλά στο τέλος μας πλήγωσε.

Μιλήσαμε με τον Γουέιντ. Του δώσαμε μία δεύτερη ευκαιρία. Εφόσον κάνει αυτό που του λέει ο κόουτς, ο Μπάλντγουϊν θα παίζει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί του. Κόντρα στη Μπάγερν ήταν εξαιρετικός. Η Άλμπα έχει καλή ομάδα, παίζει πολύ επιθετικά. Παίζει όπως θέλει απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Παίζει γρήγορα, ποντάρει στα πολλά τρίποντα, πηγαίνει σε υψηλά σκορ και θέλει ιδιαίτερη προσοχή ο Σίκμα κοντά στο καλάθι.

Κάναμε πάρα πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, είναι αλήθεια αυτό και αναμφίβολα η αναλογία ασίστ/λάθη μας πλήγωσε. Πρέπει να δώσουμε προσοχή σε αυτό το κομμάτι και να το βελτιώσουμε. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη διαχείριση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα