Μπασκόνια - Εφές 77-102: Παραμένουν στην κορυφή οι Τούρκοι (vid)

Στην πρώτη θέση της Euroleague συνεχίζει η Εφές η οποία επικράτησε μέσα στην Βιτόρια της Μπασκόνια με το εμφαντικό 102-77. 

Σούπερ Εφές για ακόμα ένα παιχνίδι. Οι Τούρκοι παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, διέσυραν στην Βιτόρια την Μπασκόνια με το άνετο 102-77 και συνεχίζουν στην πρώτη θέση της Euroleague.

Η ομάδα του Αταμάν, έδειξε τις... άγριες διαθέσεις της από την αρχή του αγώνα και είχε την υπεροχή και στις δύο πλευρές του παρκέ. Πρώτος σκόρερ για τους Τούρκους, ήταν ο Λάρκιν με τον Αμερικανό να είναι εκπληκτικός στην επίθεση με 24 πόντους.

Από την άλλη, για τους γηπεδούχους του Περάσοβιτς που δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί, ξεχώρισε και πάλι ο Σενγκέλια με 20 πόντους, ενώ προσπάθησαν και οι Σιλντς και Στάουσκας με 16 πόντους αντίστοιχα.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (Περάσοβιτς): Βιλντόζα 5, Γκονζάλεζ, Χένρι, Λόπεζ, Τζάνινγκ, Ντιόπ 8, Φολ 4, Στάουσκας 16, Σενγκέλια 20, Σιλντς 16, Πολονάρα, Έρικ 8

ΕΦΕΣ (Αταμάν): Λάρκιν 24, Μπομπουά 12, Σίγκλετον 13, Μπαλμπάι, Γκετσίμ, Σανλί 18, Τουντσέρ, Πλάις 6, Μίσιτς 13, Άντερσον 6, Πίτερς 10, Σιμόν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα