Κεμζούρα: «Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη κοστίζουν»

Στα λάθη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπαρτσελόνα στάθηκε με δηλώσεις του ο Κεστούτις Κεμζούρα.

Παρά το πρώτο του καλό ημίχρονο ο Ολυμπιακός έφυγε ηττημένος από την έδρα της Μπαρτσελόνα με 90-80.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 90-80: Τον πρόδωσαν τα λάθη του...

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Κεστούτις Κεμζούρα σχολίασε την απόδοση της ομάδας του λέγοντας μεταξύ άλλων πως τα λάθη στέρησαν τη νίκη.

Το πανόραμα της Euroleague: Δωδέκατος ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα. Άξιζαν να κερδίσουν. Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε. Κράτησαν την πίεση και τον ρυθμό σε όλο το ματς. Ήμασταν αργοί στα σκριν μας, μας κατέστρεψαν σε αυτό γιατί ήταν σε υψηλότατο level στο κομμάτι του physical παιχνιδιού. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκαμε το σχήμα που μας βοήθησε να επιτεθούμε καλά, να τρέξουμε το παρκέ και να βρούμε λύσεις από την άμυνα και τα deflections. Το τρίτο δεκάλεπτο μας επέστρεψε όμως στην αρχή».

Τα highlights του Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 90-80 (vid)

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάναμε πάρα πολλά λάθη στο δεύτερο μέρος. Μερικά ήταν αποτέλεσμα της καλής άμυνας που βρήκαμε, άλλα ήταν λόγω έλλειψης στη συγκέντρωση. Σε αυτό το επίπεδο, αυτά τα λάθη κοστίζουν, αυτές οι ομάδες μπορούν να σε "σκοτώσουν". Το μοναδικό θετικό ήταν ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος, δεν αφήσαμε το ματς. Πρέπει να προστατέψουμε καλύτερα την μπάλα και να εκτελέσουμε καλύτερα το πλάνο μας».

Ολυμπιακός: Διαφορά κλάσης - Έρχεται τελικός!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα