Μακάμπι: Ανανέωσε ο Ουίλμπεκιν μέχρι το 2023!

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Σκότι Ουίλμπεκιν, προέβη στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ισραηλινή ομάδα.

Λίγες αγωνιστικές πριν τα φετινά playoffs της EuroLeague, η Μακάμπι έκανε μια κίνηση «ματ», η οποία μπορεί να αποβεί η ιδανική για μια θέση στο φετινό Final Four της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, «έδεσε» τον Σκότι Ουίλμπεκιν ανανεώνοντας το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο Αμερικανός αυτή την στιγμή είναι πρώτος σε εύστοχα τρίποντα στην Ευρωλίγκα έχοντας 69 και το ποσοστό του 44%.

Όσον αφορά την Μακάμπι, ο Ουίλμπεκιν ηγείται στην κατηγορία των λεπτών που αγωνίζεται ανά αγώνα, με 24:43 λεπτά μέσο όρο, στην κατηγορία των ασίστ με 3.5 μέσο όρο και σε αυτήν των κλεψιμάτων με 1.3 μέσο όρο ανά αγώνα.

Ο τεχνικός των Ισραηλινών, Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά για την ανανέωση του Αμερικανού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Σκότι θα συνεχίσει να είναι ένας εκ των ηγετών του ρόστερ μας, ενώ με τις ικανότητες του θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα