Ολυμπιακός: Χωρίς Πρίντεζη στο Κάουνας, αμφίβολος και με ΤΣΣΚΑ!

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά. Στην αποστολή ο 17χρονος Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Αλλαγή δεδομένων για Πρίντεζη, καθώς ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στα πλευρά και δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στην Ζαλγκίριο Αρίνα.

Ο Πρίντεζης δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά διαπίστωσε ότι πονάει ακόμα στα πλευρά, γεγονός που καθιστά απίθανη τη συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης (4/2) και αμφίβολη στο παιχνίδι της Πέμπτης (6/2) με την ΤΣΣΚΑ εντός έδρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Πρίντεζης, δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο ματς κόντρα στην Μπασκόνια (80-70), λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί στα πλευρά.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για 8-10 εβδομάδες.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο 17χρονος γκαρντ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Επίσης, 120 φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Λιθουανία για να τη στηρίξουν στην προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα