EuroLeague: Οι διαιτητές του Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας έκανε γνωστούς τους τρεις διαιτητές που ορίστηκαν για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Η διοργανώτρια αρχή δημοσιοποίησε τους τρεις αρμόδιους για το σημαντικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στην Σερβία (5/2, 20:00).

Συγκεκριμένα ορίστηκαν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μεγάλη Βρετανία).

Ο πρώτος διαιτητής, έχει «σφυρίξει» φέτος στις ήττες του Ολυμπιακού από Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ με 65-90 και 87-96 αντίστοιχα, αλλά και σε αυτή του Παναθηναϊκού στην έδρα της ισραηλινής ομάδας με 88-79.

Ο Γάλλος Ντιφαλά, είχε οριστεί στις νίκες του Ολυμπιακού με Αρμάνι (91-70) και Μπασκόνια (80-70) στο ΣΕΦ αλλά και στην εκτός έδρας ήττα από τους Βάσκους (82-66). Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, η Ευρωλίγκα τον είχε ορίσει αρμόδιο στην νίκη των «πρασίνων» επί της Εφές στο ΟΑΚΑ (86-70) και στην βαριά ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης πάλι εντός έδρας με 75-87.

Τέλος, ο Βρετανός Ουντιάνσκι, την φετινή σεζόν έχει οριστεί μόνο σε δύο παιχνίδια των «ερυθρόλευκων». Συγκεκριμένα, στην εντός έδρας εξίσου βαριά ήττα από την Εφές με 67-86 αλλά και στην επιβλητική νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου με 89-72 στο κλειστό του ΣΕΦ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα