«Ο Ολυμπιακός κλείνει για δύο χρόνια τον Μπρόκχοφ από τους Μάβερικς» (pic)

Όπως αναφέρει η ισραηλινή ιστοσελίδα «Sports Rabbi», ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Αυστραλού πρώην παίκτη των Μάβερικς και της Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, Ράιαν Μπρόκχοφ.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση του ισραηλινού «Sports Rabbi» ο Ολυμπιακός πρόκειται να προχωρήσει σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, αποκτώντας τον πρόσφατα αποχωρήσαντα από τους Ντάλας Μάβερικς, Ράιαν Μπρόκχοφ.

Ο 30χρονος guard/small forward φέρεται πως θα υπογράψει συμβόλαιο 2 χρόνων με τους «ερυθρόλευκους», καθώς έχει υπάρξει και παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, νυν τεχνικού της ομάδας του Πειραιά, στην Λοκομοτίβ Κουμπάν την σπουδαία σεζόν 2015/16, όταν και η ρωσική ομάδα κατάφερε να φτάσει στο Final Four της EuroLeague.

Όσον αφορά την θητεία του στο NBA, ο Αυστραλός που αποδεσμεύθηκε πρόσφατα από τους Μάβερικς, την περσινή σεζόν σε 40 παιχνίδια μετρούσε 4 πόντους, έχοντας 40,9% στα τρίποντα, αλλά και 1,5 ριμπάουντ σε 10,8 λεπτά μέσο όρο ανά αγώνα. Την φετινή τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Μπρόκχοφ σε 17 εμφανίσεις είχε 4,2 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα, διατηρώντας το ποσοστό των τριπόντων του στο 39,2%, έχοντας και 2,5 ριμπάουντ σε 10,6 λεπτά ανά παιχνίδι.

Το δημοσίευμα του «Sports Rabbi»:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα