Παναθηναϊκός - Λαμόνικα: Μία «παθιασμένη» σχέση (vid)

Ο Λουίτζι Λαμόνικα έχει μεγάλη προϊστορία με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ιταλός διαιτητής έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο των «πρασίνων». Τα παράπονα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι σχέσεις του Λουίτζι Λαμόνικα με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον ισχυρό άντρα αυτής, Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν μεγάλη προϊστορία αφού ουκ ολίγες φορές, ο Ιταλός ρέφερι έχει βρεθεί στο στόχαστρο των πράσινων.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Επίθεση στους διαιτητές, στο «Υγεία» ο Λαμόνικα

Ο Τούρκος ρέφερι Μαγκουλκότς για την επίθεση στον Λαμόνικα: «Προφανώς ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Η τελευταία φορά ήταν μάλιστα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (στις 6 Δεκεμβρίου) για τον πρώτο γύρο της EuroLeague. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, στο κάτω μέρος της οθόνης φαίνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να εκφράζει έντονα τα παράπονά του στον Λουίτζι Λαμόνικα λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Τι είπε ο Λαμόνικα για την επίθεση που δέχθηκε στη Λεωφόρο Κηφισίας

Ο Λαμόνικα περιγράφει αναλυτικά την επίθεση που δέχθηκε στο ταξί μετά το Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα

Το συγκεκριμένο ματς, για το οποίο ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί, έμεινε στην… ιστορία για την φραστική επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην υπεύθυνη ασφαλείας της EuroLeague, Θάλεια Μήτση και πιο συγκεκριμένα για την φράση του: «Να κινηματογραφήσεις τον Λαμόνικα, άντε γαμ**** . Φύγε από δω. Μας έχεις διαλύσει τις τελευταίες 48 ώρες». Φράση η οποία και είχε αναγραφεί στην έκθεση της Θάλειας Μήτση η οποία ήταν στο ΟΑΚΑ και την περασμένη Παρασκευή στο παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός.

EuroLeague για επίθεση σε Λαμόνικα: «Αν ξαναγίνει, τέλος οι αγώνες στην Ελλάδα!»

Αυτό βέβαια ήταν ένα πρόσφατο περιστατικό στη σχέση Παναθηναϊκού - Λαμόνικα, αφού στο παρελθόν έχουν υπάρξει πάρα πολλά… επεισόδια.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα