Ολυμπιακός: Ξανά ατομικό ο Μιλουτίνοφ

Συνεχίζει να πονάει στην ποδοκνημική ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος και την Κυριακή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Στην αναμονή είναι ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο. Περιμένει να μάθει αν θα γίνει το ματς και κάτω από ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί. Μέχρι να βγει η απόφαση για το τι θα γίνει με το συγκεκριμένο παιχνίδι στον Πειραιά οφείλουν να προετοιμάζονται για το ματς με την Αρμάνι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προπονεί κανονικά τους παίκτες του στο ΣΕΦ και ετοιμάζονται για τον αγώνα περιμένοντας παράλληλα και την οριστική απόφαση για την τύχη αυτής της αναμέτρησης.

Εκτός προπόνησης, ωστόσο έμεινε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, τις οποίες δεν έχει ξεπεράσει. Όσο συνεχίζει να πονάει τόσο μειώνονται οι ελπίδες να προλάβει να μπει στις προπονήσεις πριν το παιχνίδι στο Μιλάνο.

Η απουσία του Σέρβου σέντερ είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για τον Μπαρτζώκα, ο οποίος συνεχίζει να στερείται των υπηρεσιών ενός από τους καλύτερους παίκτες του. Περιμένει και τις επόμενες ημέρες για να διαπιστώσει αν θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα