Αρμάνι-Ολυμπιακός: Οριστικά στο Μιλάνο το ματς- Απέρριψε το αίτημα των Πειραιωτών η Euroleague

Η Euroleague απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού και έτσι το παιχνίδι της Πέμπτης (12/03) μεταξύ της Αρμάνι και των "ερυθρόλευκων", για την 29η αγωνιστική, θα διεξαχθεί κανονικά στο Μιλάνο, φυσικά κεκλεισμένων των θυρών. 

Η Euroleague απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού και έτσι το παιχνίδι της Πέμπτης (12/03) μεταξύ της Αρμάνι και των "ερυθρόλευκων", για την 29η αγωνιστική, θα διεξαχθεί κανονικά στο Μιλάνο (21:45 ώρα Ελλάδας_, φυσικά κεκλεισμένων των θυρών.

Ολυμπιακός: Ζήτησε από την Euroleague αναβολή ή αλλαγή έδρας με την Αρμάνι Μιλάνο

Όλη η Ιταλία είναι σε "κόκκινο συναγερμό", οι πτήσεις από και προς το Μιλάνο απαγορεύτηκαν από το Υπουργείο μεταφορών, οπότε ο Ολυμπιακός ζήτησε το εύλογο από την Euroleague.

Ή να παίξουν σε άλλη πόλη της Ιταλίας, στη Ρώμη ή τη Γένοβα (σ.σ. ο Ολυμπιακός το ζήτησε πριν τεθεί όλη η Ιταλία σε κόκκινο συναγερμό) ή να αλλάξουν χώρα και να γίνει το παιχνίδι σε ουδέτερη πόλη ή ακόμα και να αναβληθεί αν δεν υπάρχει άλλη λύση.

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Αναστολή όλων των πτήσεων για Μιλάνο εισηγήθηκε ο Υπουργός Μεταφορών

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει πως θα πήγαινε για το παιχνίδι αυθημερόν με πτήση τσάρτερ.

Η Euroleague εν τέλει δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού και απάντησε πως το παιχνίδι θα γίνει κανονικά στο Μιλάνο, φυσικά κεκλεισμένων των θυρών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα