Euroleague: Ρεάλ, Εφές και Βαλένθια θα δώσουν το 100% των μισθών στους παίκτες τους

Σε αντίθεση με ότι έπραξε η Μπαρτσελόνα, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια και Εφές θα δώσουν κανονικά όλους τους μισθούς που προβλέπονται για φέτος στους παίκτες τους...

Αρκετά κουβεντιάστηκε, σχολιάστηκε και αναλύθηκε η απόφαση της Μπαρτσελόνα να μειώσει κατά 70% τους μισθούς των παικτών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, από τη στιγμή που αναβλήθηκε κάθε αγωνιστική δράση εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Μπαρτσελόνα: Οι μισοί δέχθηκαν μείωση - Αντιπαραβάλλουν τη Ρεάλ ως επιχείρημα

Ενώ αρχικά, το μεγάλο αντίπαλο δέος, φημολογούνταν πως θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, εν τούτοις, φαίνεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε τους παίκτες της πως θα δώσει στο 100% τους μισθούς τους και δεν θα κόψει τίποτα εξαιτίας του κορονοϊού.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του eurohoops οι οποίες μάλιστα συμπληρώνουν πως το ίδιο έπραξαν, τόσο η ισπανική Βαλένθια όσο και η τουρκική Εφές, η οποία και αυτή έχει δυσθεώρητο μπάτζετ.

Μίροτιτς: «Δεν με πίεσε κανείς, ήθελα να στηρίξω τον σύλλογο» (pic)

Θυμίζουμε, πως ο μεγαλο-ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς είχε πει πρόσφατα πως οι ομάδες θέλουν να δώσουν το περίπου το 67% των μισθών στους παίκτες τους, ενώ δικαιούνται το 85%.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα